گزارش بازدید دانشجویان موسسه تحصیلات عالی آسیا از کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب

تاریخ: 7/11/1398

روز دوشنبه گروهی از دانشجویان کلینیک حقوقی آسیا واقع در شهر هرات، پس از بازدید از پوهنتون کابل و انجمن مستقل وکلای مدافع افغانستان از کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب دیدار نمودند.

در این بازدید 2 تن از وکلای کلینیک حقوقی آسیا همراه با 20 تن از دانشجویان اشتراک داشتند. در نخست یک تن از وکلای مدافع کلینیک حقوقی موسسه تحصیلات عالی آسیا اظهار داشتند که در این دوره دانشجویان کلینیک حقوقی آسیا پس از سپری نمودن دوره تئوری به طور عملی از نهادهای عدلی و قضایی دیدن خواهند کرد و در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از دانشگاه کاتب بابت مساعد ساختن این زمینه افزودند امیدواریم از تجارب و کارکردهای کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب استفاده نماییم.

سپس استاد محسنی دایرکتر کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب ضمن خوشامد گویی به مهمانان، معلوماتی را درباره فعالیت های کلینیک حقوقی کاتب ارائه کردند. کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب با هدف ارائه خدمات حقوقی مشوره و وکالت دفاع برای افراد بی بضاعت خصوصا زنان و اطفال تاسیس شده است. ایشان در ادامه افزودند که کلینیک دارای برنامه های دراز مدت بوده و فعالیت های کلینیک در بخش های آموزشی و عملی بوده است.

در ادامه نیز خانم مرسل مدیر کلینیک حقوقی آسیا ضمن تقدیر و تشکر به معرفی موسسه عالی آسیا پرداختند. موسسه عالی آسیا در سال 1390 آغاز به فعالیت نموده و در بخش های اقتصاد، اقتصاد و انجینیری محصل دارد و در سال 1394 جواز وکالت جهت فعالیت های کلینیک را اخذ نمودند. خانم مرسل اشاره داشتند کلینیک حقوقی هرات قبل از همکاری با موسسه چیکی دارای تشکیلات متفاوت بوده است که هم اکنون فعالیت های این کلینیک در دو بخش ذیل می باشد.

1-پیشبرد قضایای رایگان برای خانواده های بی بضاعت در قضایای جزایی و مدنی

2- دروس عملی دیپارتمنت که شامل درس هاس ستاژ، آگاهی دهی و… می باشد.

در ادامه دیدار نیز خانم لطیفه آذر مهر یک تن از وکلای کلینیک حقوقی کاتب به چگونگی فعالیت های این کلینیک از زمان مراجعه، مشوره دهی و پیگیری قضایا در محاکم اشاره داشتند و افزودند که مخاطب این خدمات را افراد بی بضاعت تشکیل داده و تمامی تلاش ما جهت حل مشکلات قشر آسیب پذیر خصوصا زنان بوده است.

در اخیر تمامی دانشجویان از اتاق مصاحبه دیدن نموده، و سوالات خود را مطرح نمودند. خانم آذر مهر و آقای زاهدی نیز از چگونگی روند ثبت مراجعین اطلاعات لازم را ارائه نموده و موضوعاتی در رابطه به کتابچه های ثبت مراجعین، مشوره، وکالت و عریضه را با جزئیات ارائه نمودند.